Prognoza meteo Romania 24 Martie 2021 (Romania weather forecast)

Prognoza meteo Romania 24 Martie 2021 Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Miercuri

În cea mai mare parte a ţării, vremea va fi în continuare deosebit de rece. În centrul, estul și sudul țării vor fi înnorări accentuate și vor fi perioade în care se vor semnala precipitații predominant sub formă de ninsoare, pe arii relativ extinse ziua și în restrângere noaptea. La munte va continua să ningă, pe alocuri moderat cantitativ în Carpații Meridionali și Orientali și va continua să se depună strat nou de zăpadă, peste cel deja semnificativ preexistent. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare și doar cu totul izolat vor fi posibile precipitații slabe, la începutul intervalului. Pe parcursul zilei vântul va continua să prezinte intensificări susţinute, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada în zona montană, în special la altitudini de peste 1500 m, cu rafale de peste 70…90 km/h, dar şi în regiunile estice şi sud-estice, cu viteze de 55…65 km/h și pe arii restrânse de peste 70 km/h; unele intensificări vor fi şi în celelalte regiuni, dar pe suprafețe restrânse şi cu viteze mai reduse. În a doua parte a intervalului, vântul va diminua semnificativ în intensitate în toate regiunile, unele intensificări urmând a se mai semnala doar în masivele sudice, la altitudini mari. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 şi 9 grade, cu cele mai ridicate valori în vest, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -10 şi 0 grade. Pe alocuri, spre sfârșitul intervalului, îndeosebi în vest, nord-vest și parțial în centru se va produce brumă.Prognoza meteo Romania 24 Martie 2021 (Romania weather forecast)

Prognoza meteo Bucuresti 24 Martie 2021 #RomaniaPrognoza meteo Romania 24 Martie 2021 (Romania weather forecast)

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania

Bucuresti Marți

Vremea va fi închisă și va deveni deosebit de rece, astfel încât temperatura maximă va fi de 5…6 grade, iar cea minimă de -4…-1 grad. Cu precădere în prima parte a intervalului și la începutul nopții vor fi perioade în care se vor semnala precipitații slabe sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe parcursul zilei când la rafală se vor atinge viteze în jurul a 40 km/h.

Meteograma Bucuresti 

Prognoza meteo Romania 24 Martie 2021 (Romania weather forecast)

Prognoza meteo Romania 24 Martie 2021 (Romania weather forecast)

Aici aflați informații despre avertizările în vigoare: Atentionari meteorologice ANM – Romania

Ziua Prognoza meteo Romania 24 Martie 2021 (Romania weather forecast) Prognoza meteo Romania 24 Martie 2021 (Romania weather forecast)
La NoaptePrognoza meteo Romania 24 Martie 2021 (Romania weather forecast) Prognoza meteo Romania 24 Martie 2021 (Romania weather forecast)
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

Prognoza meteo Romania 24 Martie 2021 (Romania weather forecast)
Prognoza meteo Romania 24 Martie 2021 (Romania weather forecast)

Precipitatii astaziPrognoza meteo Romania 24 Martie 2021 (Romania weather forecast)
Precipitatii si temperaturi mainePrognoza meteo Romania 24 Martie 2021 (Romania weather forecast) Prognoza meteo Romania 24 Martie 2021 (Romania weather forecast)

Precipitatii acum

Prognoza meteo Romania 24 Martie 2021 (Romania weather forecast)

Radar ANM

Credit: INMH, wetteronline.de, kachelmannwetter.com, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.5In no event will stirimeteo.com be liable to you or any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply