Prognoza meteo Romania 6 Aprilie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 6 Aprilie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 6 Aprilie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Marți 6 Aprilie

Pe parcursul zilei, în vestul şi nord-vestul ţării vremea va fi deosebit de rece, cerul se va înnora şi temporar vor fi precipitaţii predominant sub formă de ploaie. În restul teritoriului, vremea se va încălzi şi va fi în general frumoasă, cu înnorări temporar accentuate după-amiază în exremitatea de sud-est, unde local vor fi averse de ploaie, posibil însoțite de descărcări electrice. Temperaturile maxime se vor încadra între 5….7 grade în Banat şi Crişana şi 18…19 grade în sudul Munteniei. Din orele serii, nebulozitatea va cuprinde treptat toate regiunile. Astfel, în vestul, centrul și nordul ţării vor fi precipitaţii moderate cantitativ, sub formă de ploaie, lapoviţă și ninsoare, pe alocuri cu depunere de strat de zăpadă, iar în toate zonele de munte va ninge și se va depune strat nou de zăpadă; în regiunile sudice şi sud-estice va ploua în general slab și pe arii restrânse. La munte, vântul va sufla tare în special la altitudini de peste 1500 m, unde va viscoli zăpada (rafale de peste 70…80 km/h în Carpații Meridionali), dar intensificări locale şi temporare ale vântului cu viteze, în general, de 45…55 km/h vor fi şi în zonele mai joase de relief. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -3 și 8 grade.

În București,

Vremea se va încălzi semnificativ, astfel că temperatura maximă va fi de 17…18 grade, iar cea minimă de 4…6 grade, valori normale pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai persistente începând din orele serii, astfel că noaptea vor fi posibile averse slabe de ploaie. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la sfârşitul intervalului.

Prognoza meteo Romania 6 Aprilie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 6 Aprilie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply