Prognoza meteo Romania 14 Aprilie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 14 Aprilie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 14 Aprilie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Miercuri 14 Aprilie

Vremea se va rãci accentuat şi în special în regiunile intracarpatice va deveni deosebit de rece pentru mijlocul lunii aprilie. Cerul va fi mai mult noros şi temporar va ploua în cea mai mare parte a ţãrii. În zonele de munte vor predomina ninsorile, iar în cursul nopţii se vor semnala precipitaţii mixte, local în Maramureş, Transilvania şi pe arii restrânse în Crişana. Prin cumulare, cantitãţile de apã vor depãşi local 15…20 l/mp şi izolat 25…30 l/mp. Vântul va sufla moderat, cu intensificãri la munte, pe creste rafalele de 60…70 km/h viscolind ninsoarea şi spulberînd zãpada, iar cu viteze în general de 40…50 km/h şi în celelalte zone, cu probabilitate mai mare în sudul şi sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 5 şi 12 grade, iar cele minime între -1 şi 8 grade.

În București,

Vremea se va rãci accentuat. Cerul va fi mai mult noros şi, îndeosebi în cursul zilei, vor fi intervale în care va ploua, mai ales sub formã de aversã. Vântul va sufla moderat, cu intensificãri în prima parte a intervalului, când rafalele vor atinge 40…50 km/h. Temperatura maximã se va situa în jurul a 12 grade, iar cea minimã va fi de 4…5 grade.

Prognoza meteo Romania 14 Aprilie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 14 Aprilie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply