Prognoza meteo Romania 14 Aprilie 2021 (Romania weather forecast)

Prognoza meteo Romania 14 Aprilie 2021 Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Miercuri

Vremea se va răci accentuat și va deveni deosebit de rece pentru mijlocul lunii aprilie. Cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua în jumătatea de nord a țării, iar ziua local și în regiunile sudice. Vor fi mai ales averse, însoțite izolat până spre seară și de descărcări electrice. Prin cumulare, cantitățile de apă vor depăși local 15…20 l/mp și izolat 30 l/mp, îndeosebi în nord-vestul și centrul teritoriului. La munte, treptat vor predomina ninsorile, se va depune strat de zăpadă și, în special la altitudini de peste 1500 m în Carpații Meridionali și de Curbură, rafalele vor depăși 70…80 km/h și va fi viscol. În cursul nopții în Maramureș și Transilvania vor fi perioade și cu lapoviță și ninsoare, pe alocuri cu depunere de strat de zăpadă, dar trecător precipitații mixte se vor semnala și în zonele deluroase din rest. Intensificări temporare ale vântului, cu viteze în general de 45…55 km/h vor fi în majoritatea zonelor, îndeosebi în sud și sud-est, cu până la 60…65 km/h în Oltenia. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 4 și 13 grade, cu cele mai scăzute valori în dealurile vestice, iar cele minime vor fi cuprinse în marea lor majoritate între -2 şi 8 grade.Prognoza meteo Romania 14 Aprilie 2021 (Romania weather forecast)

Prognoza meteo Bucuresti 14 Aprilie 2021 #RomaniaPrognoza meteo Romania 14 Aprilie 2021 (Romania weather forecast)

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania

Bucuresti Miercuri

Vremea va deveni deosebit de rece în cursul zilei, cu o maximă termică de 11…12 grade. Cerul va fi temporar noros și vor fi condiții de ploaie de scurtă durată. Vântul va sufla moderat, temporar cu intensificări, cu rafale de 40…45 km/h. Temperatura minimă va fi de 3…4 grade.

Meteograma Bucuresti 

Prognoza meteo Romania 14 Aprilie 2021 (Romania weather forecast)

Prognoza meteo Romania 14 Aprilie 2021 (Romania weather forecast)

Prognoza meteo Romania 14 Aprilie 2021 (Romania weather forecast)Aici aflați informații despre avertizările în vigoare: Atentionari meteorologice ANM – Romania

Ziua Prognoza meteo Romania 14 Aprilie 2021 (Romania weather forecast) Prognoza meteo Romania 14 Aprilie 2021 (Romania weather forecast)
La NoaptePrognoza meteo Romania 14 Aprilie 2021 (Romania weather forecast) Prognoza meteo Romania 14 Aprilie 2021 (Romania weather forecast)
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

Prognoza meteo Romania 14 Aprilie 2021 (Romania weather forecast)
Prognoza meteo Romania 14 Aprilie 2021 (Romania weather forecast)

Precipitatii astaziPrognoza meteo Romania 14 Aprilie 2021 (Romania weather forecast)
Precipitatii si temperaturi mainePrognoza meteo Romania 14 Aprilie 2021 (Romania weather forecast) Prognoza meteo Romania 14 Aprilie 2021 (Romania weather forecast)

Precipitatii acum

Prognoza meteo Romania 14 Aprilie 2021 (Romania weather forecast)

Radar ANM

Credit: INMH, wetteronline.de, kachelmannwetter.com, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.5In no event will stirimeteo.com be liable to you or any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply