Prognoza meteo Romania 16 Aprilie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 16 Aprilie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 16 Aprilie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Vineri 16 Aprilie

 Vremea se va menţine deosebit de rece îndeosebi în regiunile din vestul, centrul și nordul țării, deşi valorile termice diurne vor fi uşor mai ridicate decât în ziua precedentă. Cerul va fi variabil în sudul și sud-estul teritoriului, cu înnorări mai ales ziua în restul zonelor, iar în nord, centru și nord-est vor fi precipitaţii pe arii restrânse, slabe cantitativ, predominant sub formă de ploaie. La munte, pe parcursul zilei, vor fi precipitaţii mixte și predominant ninsoare la altitudini foarte mari. Vântul va avea intensificări ziua în zona montană, cu rafale de peste 70…80 km/h pe creste şi local în restul teritoriului, cu precădere în sud şi în est, în general cu 45…55 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 14 grade, izolat mai ridicate în Oltenia și sudul Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 şi 7 grade, ușor mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Izolat se va forma ceaţă și brumă.

În București,

Temperatura aerului va fi în creștere la valorile diurne, cu o maximă de 14…15 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat, temporar cu intensificări în cursul zilei, apoi va slăbi în intensitate. Temperatura minimă va fi de 1…3 grade, ușor mai scăzută în zona periurbană.

Prognoza meteo Romania 16 Aprilie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 16 Aprilie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply