Prognoza meteo Romania 5 Mai 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 5 Mai 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 5 Mai 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Miercuri 5 Mai

Vremea va fi apropiată de normalul termic al acestei date, dar va deveni în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate îndeosebi în a doua parte a zilei și noaptea, când vor fi averse și descărcări electrice în zonele de deal și de munte și local în restul teritoriului. Izolat cantitățile de apă vor depăși 10…15 l/mp și vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele înalte de munte, precum și, local și temporar, în est și nord-vest. Temperaturile maxime se vor încadra între 14…15 grade pe litoral şi 25…26 de grade în Banat și în vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 şi 13 grade. Izolat, se va semnala ceață.

În București,

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza și noaptea, când trecător vor fi averse și posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimă va fi de 10…12 grade.

Prognoza meteo Romania 5 Mai 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 5 Mai 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply