Prognoza meteo Romania 18 Mai 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 18 Mai 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 18 Mai 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Marți 18 Mai

Vremea va fi vântoasã, iar în nordul şi centrul ţãrii va fi rece pentru aceastã datã. Cu precãdere pe parcursul zilei, în majoritatea zonelor, vântul va prezenta intensificãri susţinute şi cu viteze mai mari la munte, în special în zona înaltã, unde rafalele vor depãşi 70…90 km/h, dar şi în sudul, centrul şi estul teritoriului, în general, cu viteze de 50…60 km/h. Înnorãrile vor fi persistente şi, îndeosebi în prima parte a intervalului, va ploua mai ales sub formã de aversã şi izolat se vor semnala descãrcãri electrice, în Maramureş, Crişana, în cea mai mare parte a Transilvaniei şi în jumãtatea de nord a Moldovei, precum şi în zonele de munte. Vor fi posibile cãderi de grindinã, iar cantitãţile de apã vor depãşi local 15…20 l/mp. La munte, la peste 1800 m altitudine, vor fi şi precipitaţii mixte. În celelalte regiuni cerul va fi variabil, temporar cu unele înnorãri, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse, cu o probabilitate mai mare în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 grade în Maramureş şi 25 de grade în sudul Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 şi 14 grade.

În București,

Vremea va fi vântoasã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat, temporar cu intensificãri în cursul zilei când viteza la rafalã va atinge 50…55 km/h. Temperatura maximã va fi de 23…24 de grade, iar cea minimã de 8…10 grade.

Prognoza meteo Romania 18 Mai 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 18 Mai 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply