Prognoza meteo Romania 6 – 7 Iunie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 6 – 7 Iunie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania. Find also 10 days Forecast HERE [ maxbutton id=”5″ ] Radar Romania 

Duminică 6 Iunie

Vremea va fi în general instabilă, iar valorile termice se vor situa în marea lor majoritate în jurul celor normale datei. Cerul va avea înnorări, temporar accentuate pe parcursul zilei și la începutul nopții, când vor fi perioade cu averse și descărcări electrice. Astfel de fenomene se vor semnala la deal și la munte, local în centru, est și sud-est și pe arii mai restrânse în restul teritoriului. Ploile vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, pe spații mici se vor înregistra cantități de apă însemnate. Vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în prima parte a intervalului la munte, îndeosebi în zona înaltă și la viteze mai mici și în nord-est, dar de scurtă durată și asociate ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 27 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud-vestul teritoriului, iar cele minime între 5 și 15 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

In Bucuresti, vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate pe parcursul zilei și în primele ore ale nopții, când vor fi perioade în care se vor semnala averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 11…13 grade. Spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață.Prognoza meteo Romania 6  - 7 Iunie 2021 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 6  - 7 Iunie 2021 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 6  - 7 Iunie 2021 #Romania #vremea

Luni 7 Iunie 2021,

Vremea va fi normală sub aspect termic. Cerul va fi variabil, însă mai ales în a doua parte a zilei, instabilitatea atmosferică se va manifesta prin înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice, local în zona de munte și pe arii mai restrânse în rest, cu precădere în sudul, centrul și estul țării. Vor fi condiții de grindină, iar izolat îndeosebi la munte și în dealurile subcarpatice din sud, cantitățile de apă vor fi însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată asociate averselor. Temperaturile maxime se vor situa între 21 și 28 de grade, iar cele minime între 8 și 17 grade, ușor mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali. Dimineața și noaptea, în zonele joase, pe arii restrânse se va semnala ceață.

In Bucuresti, vremea va fi normală termic. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în a doua parte a zilei, când vor fi posibile ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 25…27 de grade, iar cea minimă de 12…15 grade. Dimineața vor fi condiții de ceață.Prognoza meteo Romania 6  - 7 Iunie 2021 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply