Prognoza meteo Romania 11 Iunie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 11 Iunie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 11 Iunie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Vineri 11 Iunie

Vremea se va menține în general instabilă. În centrul și sudul țării, precum și în zonele de munte și pe arii mai restrânse în rest, mai ales după-amiaza și seara, vor fi înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice. Ploile vor avea și caracter torențial, iar pe alocuri se vor acumula cantități însemnate de apă (peste 25…35 l/mp). Izolat va cădea grindină, iar mai ales în timpul ploilor vor fi intensificări ale vântului și vijelii. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 28 de grade, iar cele minime între 8 și 18 grade. Dimineața și noaptea, izolat, va fi ceață. 

În București,

Cerul va fi variabil, însă mai ales după-amiaza și seara, instabilitatea atmosferică va fi pronunțată și se va manifesta prin înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 24…26 de grade, iar cea minimă va fi de 13…15 grade.

Prognoza meteo Romania 11 Iunie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 11 Iunie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply