Prognoza meteo Romania 23 Iunie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 23 Iunie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 23 Iunie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Miercuri 23 Iunie

Vremea va fi călduroasă, caniculară în Banat, Crișana, Oltenia și local în Transilvania și Maramureș, iar în cea mai mare parte a țării, disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi variabil, însă mai ales în a doua parte a zilei, instabilitatea atmosferică va fi pronunțată și se va manifesta prin înnorări temporar accentuate, averse torențiale, frecvente descărcări electrice, în zonele montane, local în regiunile sudice și estice şi izolat în rest. Pe arii restrânse vor fi vijelii și căderi de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 27 și 37 de grade, cu cele mai ridicate valori în vest şi sud-vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 şi 21 de grade, mai ridicate în Dealurile de Vest până în jur de 24 de grade. Dimineața și noaptea, izolat se va semnala ceață.

În București,

Vremea va fi călduroasă, cu disconfort termic în creștere. Cerul va fi variabil, însă după-amiaza și seara instabilitatea atmosferică va fi pronunțată, iar probabilitatea pentru frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină și vijelie va fi ridicată. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar minima va fi de 18…19 grade.

Prognoza meteo Romania 23 Iunie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 23 Iunie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply