Prognoza meteo Romania 8 Iulie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 8 Iulie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 8 Iulie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Joi 8 Iulie

În vestul și sud-vestul țării, vremea se va menține local caniculară și cu disconfort termic accentuat. În restul teritoriului, vremea va fi caldă, călduroasă în Maramureș, Transilvania și local în Muntenia, unde doar pe arii restrânse indicele temperatură-umezeală se va apropia sau se va situa în jurul pragului critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în regiunile sudice, sud-estice şi în zona Carpaților Meridionali și de Curbură, unde local vor fi averse și descărcări electrice, iar vântul va avea unele intensificări. Temperaturile maxime se vor încadra între 24…26 de grade pe litoral şi 37 de grade în Banat și sudul Crișanei, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 și 23 de grade.

În București,

Vremea va rămâne călduroasă, iar indicele temperatură-umezeală va putea atinge pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza și seara, când probabilitatea pentru averse și descărcări electrice va fi ridicată. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în a doua parte a zilei. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar cea minimă va fi de 17…19 grade.

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Prognoza meteo Romania 8 Iulie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 8 Iulie 2021 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply