Prognoza meteo Romania 29 Iulie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 29 Iulie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 29 Iulie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Joi 29 Iulie

Valul de căldură se va menține, disconfortul termic va fi deosebit de accentuat și va fi caniculă în vestul și sudul țării și local în rest. Temperaturile maxime se vor situa între 28 și 39 de grade, posibil mai ridicate în sudul Olteniei, iar cele minime, în general, între 14 și 24 de grade. Cerul va fi variabil, însă după-amiaza și seara, instabilitatea atmosferică se va manifesta prin înnorări temporar accentuate, îndeosebi în nordul, centrul, estul teritoriului și în zona de munte, unde se vor semnala frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii puternice și căderi de grindină, dar numai pe arii restrânse averse.

În București,

Vremea va fi în continuare caniculară și disconfortul termic se va menține deosebit de accentuat. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări spre seară, dar probabilitatea pentru fenomene asociate instabilității atmosferice va fi redusă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 37…38 de grade, iar cea minimă va fi de 20…22 de grade.

Prognoza meteo Romania 29 Iulie 2021 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 29 Iulie 2021 #Romania #vremea
 

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply