Prognoza meteo Romania 4 August 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 4 August 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 4 August 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Miercuri 4 August

Vremea va fi călduroasă în regiunile vestice, sudice și pe suprafețe mici în restul teritoriului, iar în Oltenia și în sud vestul Munteniei, pe alocuri, va fi caniculă; disconfortul termic va fi ridicat în sud și sud-est. Cerul va fi variabil, dar, mai ales după-amiaza și seara, vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină local în jumătatea de est a țării și la munte și izolat în celelalte zone. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 36 de grade, iar cele minime între 13 și 23 de grade, ușor mai scăzute în depresiuni.

În București,

Vremea va fi călduroasă, iar disconfortul termic va fi în continuare ridicat. Cerul va fi variabil, iar în cursul zilei vor fi condiții pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 33…34 de grade, iar cea minimă va fi de 19…21 de grade.

Prognoza meteo Romania 4 August 2021 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 4 August 2021 #Romania #vremea
 

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply