Prognoza meteo Romania 15 Septembrie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 15 Septembrie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 15 Septembrie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Miercuri 15 Septembrie

Vremea se va menţine caldã în cea mai mare parte a ţãrii, dar mai ales în vest şi în sud. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate dupã-amiaza şi seara, când se vor semnala averse şi trecãtor descãrcãri electrice, local în Carpaţii Meridionali şi în Carpaţii de Curburã, pe arii restrânse în regiunile centrale şi sud-estice şi izolat în rest.

Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 şi 31 de grade, iar cele minime între 6…8 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 17…19 grade pe litoral. La începutul zilei şi în a doua parte a nopţii, pe arii restrânse se va semnala ceaţã, cu o probabilitate mai mare pe vãi şi în depresiuni.

În București,

Valorile termice se vor situa în continuare peste cele specifice la mijlocul lunii septembrie. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare dupã-amiaza şi seara când vor fi condiţii pentru averse slabe şi descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 27…28 de grade, iar cea minimã de 14…16 grade.

Prognoza meteo Romania 15 Septembrie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 15 Septembrie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply