Prognoza meteo Romania 17 Septembrie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 17 Septembrie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 17 Septembrie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Vineri 17 Septembrie

Vremea va fi în general instabilă în vestul, nordul și centrul țării, unde și valorile termice vor fi mai scăzute decât în ziua precedentă. În aceste zone cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, însoțite de descărcări electrice, iar cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp și izolat 40 l/mp. Pe arii restrânse vor fi condiții de grindină. În regiunile sudice și sud-estice vremea se va menține caldă cu cer variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe alocuri spre seara și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte și în sud-est, dar și în timpul ploilor, când trecător va lua aspect de vijelie. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 22 și 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 și 20 de grade. Dimineața și noaptea izolat se va forma ceață.

În București,

Vremea se va menține caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară și noaptea când va crește probabilitatea pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 16…18 grade.

Prognoza meteo Romania 17 Septembrie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 17 Septembrie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply