Prognoza meteo Romania 18 Septembrie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 18 Septembrie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 18 Septembrie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Sâmbătă 18 Septembrie

Valorile termice vor scădea în cea mai mare parte a țării, dar în sud și în sud-est se vor menține peste cele normale la această dată. Cerul va fi temporar noros și se vor semnala averse, posibil însoțite de descărcări electrice, local în nordul, centrul, sud-estul teritoriului, în zona montană și izolat în rest. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu intensificări la munte, la altitudini mari, iar ziua și în sud-vest și pe suprafețe mici în celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 18 și 28 de grade, iar cele minime între 7 grade în estul Transilvaniei și 18 grade pe litoral. Dimineața, dar mai ales noaptea, pe arii restrânse, se va forma ceață.

În București,

Vremea va fi în continuare caldă, cu o temperatură maximă de 28…29 de grade și minimă de 12…14 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări pe parcursul zilei, când vor fi condiții pentru ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla în general moderat.

Prognoza meteo Romania 18 Septembrie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 18 Septembrie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply