Prognoza meteo România 18 – 19 September (Romania forecast)

 

Prognoza meteo Romania 18 – 19 September 2021 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo. Prognoza meteo Romania

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Sâmbătă

Valorile termice vor scădea în cea mai mare parte a țării, dar în sud și în sud-est se vor menține ușor mai ridicate decât cele normale la această dată. Cerul va fi temporar noros și va ploua, local în jumătatea de nord a țării, și pe arii mai restrânse în sud-est- unde ploile vor avea mai ales caracter de aversă, vor fi frecvente descărcări electrice și izolat posibile căderi de grindină. Îndeosebi în nord-vest cantitățile de apă pe alocuri vor depăși 15 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special la altitudini mari unde va sufla cu peste 70 km/h, iar pe parcursul zilei, local în sud și centru, și pe arii restrânse în nord-est, cu viteze în general de 45…55 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 19 și 27 de grade, iar cele minime între 7 grade în estul Transilvaniei și 18 grade pe litoral.Prognoza meteo România 18 - 19 September (Romania forecast)

Duminică

În nordul și centrul țării, vremea va continua să se răcească urmând a se înregistra valori de temperatură mai coborâte decât cele normale, cerul va avea înnorări, iar temporar va ploua pe arii restrânse. În restul zonelor, regimul termic va fi în continuare caracterizat de temperaturi în jurul celor normale, ușor chiar mai mari local în cele sudice și sud-estice, unde cerul va fi mai mult senin. Pe parcursul zilei temporar vor fi intensificări ale vântului în majoritatea regiunilor, cu viteze în general de 45…55 km/h, iar la munte, în special în zona înaltă va sufla tare, cu peste 70 km/h. Noaptea vântul va slăbi semnificativ în intensitate urmând a sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 13 și 26 de grade, iar cele minime între 5 și 16 grade, mai scăzute în depresiuni.Prognoza meteo România 18 - 19 September (Romania forecast)

Prognoza meteo Bucuresti 18 – 19 September 2021 #Romania Prognoza meteo România 18 - 19 September (Romania forecast) Prognoza meteo România 18 - 19 September (Romania forecast)

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Sâmbătă

În prima parte a zilei vor fi înnorări temporare, iar trecător vor fi posibile ploi slabe, apoi cerul se va degaja treptat. Vântul va avea intensificări temporare în prima parte a intervalului, cu viteze la rafală de până la 45 km/h, apoi va diminua în intensitate. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade, iar cea minimă de 12…13 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

Duminică

Vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă din an. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul se va intensifica treptat pe parcursul zilei când la rafală se vor înregistra viteze în general de 50…55 km/h, apoi va diminua în intensitate. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade, iar cea minimă de 11…13 grade.

Meteograma Bucuresti

 

Prognoza meteo România 18 - 19 September (Romania forecast)

Prognoza meteo România 18 - 19 September (Romania forecast)


Prognoza meteo România 18 - 19 September (Romania forecast)Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua SâmbătăPrognoza meteo România 18 - 19 September (Romania forecast) Prognoza meteo România 18 - 19 September (Romania forecast)

La NoaptePrognoza meteo România 18 - 19 September (Romania forecast) Prognoza meteo România 18 - 19 September (Romania forecast)

Ziua DuminicăPrognoza meteo România 18 - 19 September (Romania forecast) Prognoza meteo România 18 - 19 September (Romania forecast)

Noaptea DuminicăPrognoza meteo România 18 - 19 September (Romania forecast) Prognoza meteo România 18 - 19 September (Romania forecast)

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

Prognoza meteo România 18 - 19 September (Romania forecast)

 

Precipitatii astazi – SâmbătăPrognoza meteo România 18 - 19 September (Romania forecast)

 

Precipitatii DuminicăPrognoza meteo România 18 - 19 September (Romania forecast)

 

Precipitatii LuniPrognoza meteo România 18 - 19 September (Romania forecast)

 

Radar ANM

Leave a Reply