Prognoza meteo Romania 5 Octombrie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 5 Octombrie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 5 Octombrie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Marți 5 Octombrie

Vremea se va menține în general frumoasă, iar din punct de vedere termic, caldă pentru această dată în vestul și nord vestul țării și apropiată de normal în rest. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, dar cu înnorări temporare în Dobrogea și în zonele de deal şi de munte din Oltenia şi Muntenia unde izolat vor fi posibile ploi slabe. Vântul va prezenta intensificări în sudul Banatului și în zona Carpaților Meridionali, cu viteze mai mari spre seară și noaptea, când la rafală se vor depăși 70…80 km/h, iar local şi temporar şi în celelalte zone.

Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 25 de grade, cu cele mai ridicate valori în Banat și Crișana, iar cele minime vor fi cuprinse între 1 și 13 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali, spre -3 grade. Izolat va fi ceață dimineaţa şi noaptea, iar în centru şi nord-est vor fi condiții de brumă.

În București,

Vremea se va menține predominant frumoasă, cu cer variabil. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade, iar minima de 5…7 grade.

Prognoza meteo Romania 5 Octombrie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 5 Octombrie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply