Prognoza meteo Romania 12 Octombrie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 12 Octombrie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 12 Octombrie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Marți 12 Octombrie

Valorile termice, în special din timpul zilei, vor caracteriza o vreme deosebit de rece în majoritatea zonelor ţãrii. Înnorãrile vor fi în general persistente şi va ploua, ziua, în cea mai mare parte a teritoriului, iar noaptea în sud, centru şi est, iar local în special în regiunile sud-estice este posibil sã se acumuleze cantitãţi de apã însemnate. La munte, pe creste va ninge, iar la altitudini mai joase vor fi precipitaţii mixte.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare în a doua parte a intervalului în zona montanã înaltã şi în sud-est, cu viteze mai mari în zona costierã a Dobrogei. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 şi 17 grade, iar cele minime între 3 şi 13 grade.

În București,

Valorile termice, în special cele diurne, vor caracteriza în continuare o vreme deosebit de rece. Temperatura maximã va fi de 14…15 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 9 grade. Înnorãrile vor fi persistente şi temporar va ploua, posibil moderat cantitativ. Vântul va sufla în general moderat.

Prognoza meteo Romania 12 Octombrie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 12 Octombrie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply