Prognoza meteo Romania 14 Octombrie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 14 Octombrie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 14 Octombrie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Joi 14 Octombrie

Vremea va fi deosebit de rece, cu valori termice chiar ușor mai scăzute decât în intervalul anterior. Cerul va fi noros în jumătatea de sud-est a țării, unde temporar va ploua, pe alocuri însemnat cantitativ. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare, iar ploile se vor semnala pe arii mai restrânse, cu precădere pe parcursul zilei. La munte vor fi precipitații mixte, iar la altitudini mari va ninge.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Dobrogea, cu viteze mai mari pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 15 grade, iar cele minime, în general, între 0 și 10 grade. Izolat vor fi condiții de ceață și de brumă.

În București,

Vremea va fi închisă și deosebit de rece. Temporar va ploua, posibil moderat cantitativ, iar vântul va avea ușoare intensificări, cu precădere pe parcursul nopții. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimă va fi de 5…7 grade.

Prognoza meteo Romania 14 Octombrie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 14 Octombrie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply