Prognoza meteo Romania 15 Octombrie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 15 Octombrie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 15 Octombrie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Vineri 15 Octombrie

Vremea va fi închisă și deosebit de rece pentru jumătatea lunii octombrie cu precădere în jumătatea sudică a țării. Va ploua în Muntenia, Oltenia și Dobrogea și pe arii restrânse în Moldova și în Transilvania. În zona Carpaților Meridionali și de Curbură, la altitudini mari, vor fi precipitații sub formă de lapoviță sau ninsoare. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar valorile termice vor fi în creștere ușoară.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 15 grade, iar cele minime se vor situa în general între 0 și 10 grade . Izolat vor fi condiții de ceață.

În București,

Vremea va fi în continuare închisă și deosebit de rece. Temporar va ploua, iar vântul va avea ușoare intensificări. Temperatura maximă va fi de 9…10 grade, iar cea minimă de 7…8 grade.

Prognoza meteo Romania 15 Octombrie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 15 Octombrie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply