Prognoza meteo Romania 25 Noiembrie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 25 Noiembrie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 25 Noiembrie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Joi 25 Noiembrie

În cea mai mare parte a ţării, regimul termic va fi caracterizat de valori în jurul celor normale pentru ultima decadă a lunii noiembrie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în sud-estul și sud-vestul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului şi în zona Carpaților Meridionali, cu viteze mai mari în cursul nopţii, iar local și temporar şi în Moldova. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 4 și 11 grade, iar cele minime între -9…-8 grade în depresiunile Carpaților Orientali şi 6…7 grade în sudul Banatului şi pe litoral. În zonele joase de relief, dimineața și noaptea, cu totul izolat se va semnala ceață.

În București,

Valorile termice se vor situa în jurul celor climatologic specifice datei. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 9…10 grade, iar cea minimă de -2…1 grad.

Prognoza meteo Romania 25 Noiembrie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 25 Noiembrie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply