Prognoza meteo Romania 30 Noiembrie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 30 Noiembrie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 30 Noiembrie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Marti 30 Noiembrie

Procesul de răcire va continua, astfel încât vremea va deveni rece pentru această dată în toată țara. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 8 grade, iar cele minime între -5 și 2 grade. În regiunile intracarpatice înnorările vor fi persistente şi pe arii relativ extinse vor fi precipitaţii sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare. În zonele montane va ninge viscolit. În special în a doua parte a intervalului, se va depune strat de zăpadă la munte, unde local va fi mai consistent şi pe suprafeţe mai restrânse în Maramureş, Transilvania şi în zona deluroasă din Banat şi Crişana. În sudul şi în estul teritoriului, cerul va fi temporar noros şi vor fi precipitaţii – ziua pe alocuri predominat sub formă de ploaie, iar noaptea izolate, mixte. Vântul va avea intensificări în majoritatea zonelor, cu viteze mai mari la munte, unde pe creste rafalele vor depăşi local 80…90 km/h, precum şi în sud-vest şi pe litoral. Izolat se va semnala ceaţă.

În București,

Vremea va deveni rece, cu o maximă termică în jurul a 5 grade şi o minimă de -3…0 grade. Cerul va avea înnorări temporare şi vor fi ploi slabe, în special în prima parte a zilei. Vântul va sufla în general moderat.

Prognoza meteo Romania 30 Noiembrie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 30 Noiembrie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply