Prognoza meteo Romania 14 Ianuarie 2022 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 14 Ianuarie 2022 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 14 Ianuaie 2022. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Vineri 14 Ianuarie

Valorile termice vor fi în creștere, astfel că temperaturile maxime se vor situa în jurul normelor specifice pentru mijlocul lunii ianuarie în regiunile intracarpatice şi peste mediile multianuale în restul teritoriului, cu maxime între -2 şi 9 grade, iar minimele vor fi cuprinse între -4 şi 3 grade. Cerul va fi variabil în sudul țării, dar cu înnorări în rest. Ziua vor fi ninsori slabe în zona Carpaţilor Orientali, iar seara și noaptea se vor semnala precipitaţii mixte local în nord și în est şi pe spaţii restrânse în centru. Izolat, cu probabilitate mai mare în nord-vest se va depune polei. Vântul va avea intensificări în Moldova cu viteze în general de 55…70 km/h, dar local și temporar și în Oltenia, iar la munte va sufla tare, în special pe crestele Carpaților Meridionali și de Curbură cu rafale de peste 100 km/h, spulberând zăpada. Intensificări ale vântului vor fi și în restul teritoriului, dar la viteze mai reduse și pentru intervale mai scurte de timp. Dimineața și noaptea, pe spaţii restrânse va fi ceață. 

În București,

Valorile termice vor fi în creştere şi se vor situa peste cele obişnuite la mijlocul lunii ianuarie; temperatura maximă va fi de 6…7 grade, iar cea minimă de -2…-1 grad. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Vor fi condiţii de ceaţă.

Prognoza meteo Romania 14 Ianuarie 2022 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 14 Ianuarie 2022 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply