Prognoza meteo Romania 15 Ianuarie 2022 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 15 Ianuarie 2022 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 15 Ianuaie 2022. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Sâmbătă 15 Ianuarie

Valorile termice diurne se vor situa peste normele perioadei în cea mai mare parte a țării, dar cele nocturne vor marca o scădere față de intervalul anterior. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 9 grade, iar cele minime, în general, între -10 și -2 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a intervalului îndeosebi în centrul teritoriului și la munte, unde pe alocuri vor fi precipitații slabe, mai ales fulguieli. Izolat vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe parcursul zilei în estul, sud-estul și centrul țării, precum și la munte, cu viteze mai mari pe crestele Carpaților Meridionali și de Curbură, unde zăpada va fi spulberată. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse va fi ceață.

În București,

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 7…8 grade, iar cea minimă de -5…-3 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo Romania 15 Ianuarie 2022 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 15 Ianuarie 2022 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply