Prognoza meteo Romania 22 Aprilie 2022 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 22 Aprilie 2022 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 22 Aprilie 2022. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Vineri 22 Aprilie

Valorile termice diurne vor fi în general apropiate de cele din ziua anterioară, cu maxime ce se vor încadra, în general, între 12 și 19 grade. În jumătatea de vest a ţării, în a doua parte a zilei şi noaptea, înnorările se vor accentua treptat și pe arii extinse vor fi averse, pe alocuri însoțite de descărcări electrice; izolat vor fi cantităţi de apă însemnate şi condiţii de grindină. În estul, sud-estul și parțial în centrul teritoriului, cerul va fi variabil, cu înnorări îndeosebi în cursul zilei și local va ploua în general slab. Temporar, vântul va avea intensificări în Banat şi local la munte şi în regiunile extracarpatice. Temperaturile minime, mai ridicate decât în noaptea precedentă, se vor situa între 3 și 11 grade.

În București,

Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru a doua decadă a lunii aprilie. Cerul va avea înnorări îndeosebi pe parcursul zilei, când probabilitatea pentru ploi de scurtă durată va fi ridicată. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări ziua. Temperatura maximă se va situa în jurul a 17 grade, iar cea minimă va fi de 6…8 grade.

Prognoza meteo Romania 22 Aprilie 2022 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 22 Aprilie 2022 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply