Prognoza meteo Romania 29 Aprilie 2022 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 29 Aprilie 2022 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 29 Aprilie 2022. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Vineri 29 Aprilie

Vremea va fi rece pentru sfârşitul lunii aprilie în Moldova, iar în rest valorile termice diurne vor fi în creștere ușoară față de ziua precedentă și se vor situa în jurul mediilor climatologic specifice perioadei. Cerul va fi temporar noros şi vor fi averse în general slabe local în Oltenia și Moldova, precum și în zona montană şi izolat în celelalte regiuni. La munte, la peste 1800 m altitudine, se vor semnala şi precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu unele intensificări în Carpații Orientali și în sud-estul teritoriului (cu viteze în general de 45…50 km/h). Temperaturile maxime se vor încadra în marea lor majoritate între 11 și 20 de grade, cu cele mai coborâte valori în nordul Moldovei, iar cele minime în general între 4 și 9 grade. Izolat se va forma ceață.

În București,

Valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru sfârșitul lunii aprilie. Cerul va avea înnorări temporare, iar pe parcursul zilei vor fi condiții să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 19….20 de grade, iar cea minimă de 7…9 grade.

Prognoza meteo Romania 29 Aprilie 2022 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 29 Aprilie 2022 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply