Prognoza meteo Romania 1 – 2 Mai 2022 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 1 – 2 Mai 2022 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania. Find also 10 days Forecast HERE [ maxbutton id=”5″ ] Radar Romania 

Duminică 1 Mai

Valorile termice vor fi în creștere ușoară, dar se vor menține apropiate de normele perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales ziua când vor fi averse, însoțite și de descărcări electrice, local în zonele de deal și de munte și pe arii restrânse în rest, cu o probabilitate mai mare în vest și nord. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile sudice și sud-vestice. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 16 și 22 de grade, iar cele minime între 0 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 11 grade în Dealurile de Vest și pe litoral. Pe spații mici vor fi condiții de ceață.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasă și apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 5…8 grade.Prognoza meteo Romania 1 - 2 Mai 2022 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 1 - 2 Mai 2022 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 1 - 2 Mai 2022 #Romania #vremea

Luni 2 Mai 2022,

Regimul termic va fi în continuare apropiat de cel caracteristic datei. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 23 de grade, iar cele minime între 1 şi 11 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și pe arii restrânse ploi de scurtă durată, posibil însoțite de descărcări electrice, cu o probabilitate mai mare în zonele montane, în regiunile nord-vestice și nordice ziua, iar noaptea în cele vestice și sud-vestice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe parcursul zilei în sud-vest, sud și est.

In Bucuresti, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla în general moderat ziua, iar noaptea va slăbi în intensitate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă va fi de 7…8 grade.Prognoza meteo Romania 1 - 2 Mai 2022 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 1 - 2 Mai 2022 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply