Prognoza meteo Romania 2 Mai 2022 (Romania weather forecast)

Prognoza meteo Romania 2 Mai 2022 Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.
Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Luni

 Vremea se va menține în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și pe arii restrânse ploi de scurtă durată, după-amiaza și seara în zonele de munte și în nord-vestul teritoriului, iar noaptea în extremitatea de sud-vest și de sud. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului unde se vor atinge viteze de 50…60 km/h, iar temporar și pe arii restrânse și în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și în nordul Moldovei. Temperaturile maxime se vor încadra între 14…15 grade pe litoral și 23 de grade în Câmpia de Vest, iar cele minime între 1 şi 11 grade. În zonele joase, dimineața și noaptea izolat se va semnala ceață.Prognoza meteo Romania 2 Mai 2022 (Romania weather forecast)

Prognoza meteo Bucuresti 2 Mai 2022 #RomaniaPrognoza meteo Romania 2 Mai 2022 (Romania weather forecast)

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania

Bucuresti Luni

Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări în prima parte a intervalului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimă va fi de 7…9 grade.

Meteograma Bucuresti 

Prognoza meteo Romania 2 Mai 2022 (Romania weather forecast)

Prognoza meteo Romania 2 Mai 2022 (Romania weather forecast)Prognoza meteo Romania 2 Mai 2022 (Romania weather forecast)Aici aflați informații despre avertizările în vigoare: Atentionari meteorologice ANM – Romania

Ziua
Prognoza meteo Romania 2 Mai 2022 (Romania weather forecast)Prognoza meteo Romania 2 Mai 2022 (Romania weather forecast)

La Noapte
Prognoza meteo Romania 2 Mai 2022 (Romania weather forecast)Prognoza meteo Romania 2 Mai 2022 (Romania weather forecast)

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

Prognoza meteo Romania 2 Mai 2022 (Romania weather forecast)
Prognoza meteo Romania 2 Mai 2022 (Romania weather forecast)

Precipitatii astaziPrognoza meteo Romania 2 Mai 2022 (Romania weather forecast)
Precipitatii si temperaturi mainePrognoza meteo Romania 2 Mai 2022 (Romania weather forecast) Prognoza meteo Romania 2 Mai 2022 (Romania weather forecast)

Precipitatii acum

Prognoza meteo Romania 2 Mai 2022 (Romania weather forecast)

Radar ANM

Credit: INMH, wetteronline.de, kachelmannwetter.com, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.5In no event will stirimeteo.com be liable to you or any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply