Prognoza meteo Romania 3 Mai 2022 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 3 Mai 2022 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 3 Mai 2022. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Marți 3 Mai

Cerul va fi temporar noros și se vor semnala ploi de scurtă durată, local în zonele de munte și pe arii restrânse în rest, cel mai probabil în nord-vest, iar pe parcursul zilei și în extremitatea de sud și de sud-est. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime ușor mai scăzute față de ziua precedentă, în special în regiunile sudice, se vor încadra între 14 și 22 de grade, iar cele minime între 2 şi 11 grade. Dimineața și noaptea, izolat vor fi condiții de ceață.

În București,

Cerul va avea înnorări temporare, iar pe parcursul zilei vor fi condiții pentru ploi slabe. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă mai scăzută față de ziua precedentă va fi de 17…19 grade, iar cea minimă de 7…9 grade

Prognoza meteo Romania 3 Mai 2022 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 3 Mai 2022 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply