Prognoza meteo Romania 5 Mai 2022 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 5 Mai 2022 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 5 Mai 2022. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Joi 5 Mai

Vremea va fi caldă în vestul şi sud-vestul ţării, iar în rest apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în special după-amiaza și seara în zona Carpaților Occidentali și Meridionali și pe spații mici în restul teritoriului, unde vor fi averse, descărcări electrice și izolat grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă izolat vor fi mai însemnate. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări noaptea în sudul Banatului, dar şi de scurtă durată asociate averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 26 de grade, mai scăzute pe litoral până spre 14 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 13 grade în Dealurile de Vest. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

În București,

Vremea se va menține normală din punct de vedere termic, cu o temperatură maximă ce se va situa în jurul valorii de 22 de grade și o minimă de 7…10 grade. Cerul va fi variabil ziua și mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat.

Prognoza meteo Romania 5 Mai 2022 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 5 Mai 2022 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply