Prognoza meteo Romania 7 Mai 2022 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 7 Mai 2022 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 7 Mai 2022. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Sâmbătă 7 Mai

Vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei în majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara, local în nordul și nord-vestul țării și pe arii restrânse la munte, unde se vor semnala averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și în Moldova și izolat în rest. Temperaturile maxime, în ușoară scădere față de intervalul anterior, se vor încadra între 14 și 25 de grade, iar cele minime între 2 și 13 grade. Spre sfârșitul intervalului, pe alocuri, se va forma ceață.

În București,

Vremea se va menține frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 5…8 grade.

Prognoza meteo Romania 7 Mai 2022 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 7 Mai 2022 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply