Prognoza meteo Romania 15 – 16 Mai 2022 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 15 – 16 Mai 2022 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania. Find also 10 days Forecast HERE [ maxbutton id=”5″ ] Radar Romania 

Duminică 15 Mai

Vremea va fi ușor mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și pe alocuri averse, descărcări electrice și intenificări de scurtă durată ale vântului în regiunile sudice și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 şi 29 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 și 17 grade, mai scăzute în depresiuni.

In Bucuresti, vremea va fi ușor mai caldă decât în mod normal la această dată, cu o maximă a temperaturii aerului de 27…28 de grade și o minimă de 14…15 grade, mai scăzută în zona preorășenească, spre 12 grade. Cerul va avea înnorări trecătoare, dar condițiile de averse vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat.


Prognoza meteo Romania 15 - 16 Mai 2022 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 15 - 16 Mai 2022 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 15 - 16 Mai 2022 #Romania #vremea

Luni 9 Mai 2022,

Vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit la această dată, pe arii restrânse călduroasă în regiunile sudice și vestice. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 22 şi 31 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 18 grade în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza și noaptea, însă doar pe arii restrânse, îndeosebi în sud-estul teritoriului și la munte, vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă, ușor mai ridicată decât în ziua precedentă, va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 14…15 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 12 grade.

Prognoza meteo Romania 15 - 16 Mai 2022 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 15 - 16 Mai 2022 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply