Prognoza meteo Romania 17 Mai 2022 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 17 Mai 2022 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 17 Mai 2022. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Marți 17 Mai

Vremea va deveni în general instabilă, iar regimul termic va fi caracterizat de valori în marea lor majoritate comparabile cu cele din intervalul anterior. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului, la început în regiunile vestice, apoi în cele sud-vestice, centrale, nordice și nord-estice, iar noaptea și în restul zonelor. Ploile vor avea și caracter torențial, pe arii restrânse vor fi vijelii și grindină, iar îndeosebi în zonele montane, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, local cantitățile de apă vor fi însemnate. Temperaturile maxime se vor încadra între 16…17 grade în Maramureş şi 31 de grade în Lunca Dunării, iar minimele vor fi cuprinse în general între 7 și 15 grade.

În București,

Vremea va deveni călduroasă, dar și în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în a doua parte a intervalului când vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 14…15 grade.

Prognoza meteo Romania 17 Mai 2022 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 17 Mai 2022 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply