Prognoza meteo Romania 29 – 30 Mai 2022 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 29 – 30 Mai 2022 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania. Find also 10 days Forecast HERE [ maxbutton id=”5″ ] Radar Romania 

Duminică 29 Mai

Vremea va fi instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate, iar în toate regiunile pe arii relativ extinse vor fi averse. Ploile vor avea caracter torențial în cele sudice, sud-estice și centrale, precum și la munte, unde vor fi și descărcări electrice, iar pe alocuri vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantităţi de apă însemnate, cu precădere în sud şi la munte, unde vor depăşi local 30…40 l/mp, și izolat 50 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări asociate ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 27 de grade, iar cele minime se vor încadra între 9 și 16 grade.

In Bucuresti, vremea va fi instabilă. Temporar înnorările vor fi accentuate și mai ales din a doua parte a zilei vor fi perioade cu averse torențiale și frecvente descărcări electrice și intensificări ale vântului. Temperatura maximă, mai coborâtă decât cea din ziua anterioară se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 14…15 grade.

Prognoza meteo Romania 29 - 30 Mai 2022 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 29 - 30 Mai 2022 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 29 - 30 Mai 2022 #Romania #vremea

Luni 30 Mai 2022,

Vremea va fi uşor instabilă, iar valorile termice se vor situa în marea lor majoritate în jurul celor normale la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, averse şi descărcări electrice local la munte, și pe arii restrânse în centru, sud și în est. Izolat se vor înregistra cantități de apă însemnate și vor fi posibile căderi de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări izolate ziua, la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 29 de grade, iar cele minime în general între 8 și 16 grade.

In Bucuresti, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare ziua, când trecător vor fi posibile ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 15…17 grade.Prognoza meteo Romania 29 - 30 Mai 2022 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 29 - 30 Mai 2022 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply