Prognoza meteo Romania 5 – 6 Iunie 2022 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 5 – 6 Iunie 2022 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania. Find also 10 days Forecast HERE [ maxbutton id=”5″ ] Radar Romania 

Duminică 5 Mai

Vremea va fi în general instabilă în jumătatea estică a țării, la deal și la munte, unde temporar înnorările vor fi accentuate și pe arii relativ extinse se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și pe arii restrânse vijelii și grindină. Pe alocuri cantitățile de apă vor fi însemnate. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar fenomene specifice instabilității atmosferice se vor semnala pe spaţii restrânse şi la intensitate mai redusă. Vântul va sufla slab și moderat, local cu intensifcări, mai ales pe parcursul zilei, în regiunile sudice, estice și centrale. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 23 și 33 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud, unde și disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură – umezeală (ITU) va atinge local pragul critic de 80 de unităţi. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 7 și 18 grade.

In Bucuresti, vremea va fi caldă, dar în a doua parte a zilei va deveni și instabilă și se va manifesta prin înnorări temporar accentuate și perioade cu averse, posibil cu caracter torențial, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimă va fi de 15…17 grade.
Prognoza meteo Romania 5 - 6 Iunie 2022 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 5 - 6 Iunie 2022 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 5 - 6 Iunie 2022 #Romania #vremea


Luni 6 Iunie 2022,

Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile estice, sud-estice și la munte, unde pe alocuri, vor fi averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 31 de grade, iar cele minime între 6 și 17 grade.

In Bucuresti, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza, dar condițiile pentru ploi de scurtă durată vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Valorile termice vor fi ușor mai scăzute decăt în intervalul anterior, astfel că maxima va atinge 27…28 de grade, iar minima va fi de 13…16 grade.Prognoza meteo Romania 5 - 6 Iunie 2022 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 5 - 6 Iunie 2022 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply