Prognoza meteo Romania 8 Iunie 2022 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 8 Iunie 2022 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 8 Iunie 2022. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Miercuri 8 Iunie

Vremea se va menţine în general frumoasã, cu valori termice peste mediile multianuale în majoritatea zonelor ţãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, averse şi descãrcãri electrice, pe arii restrânse în vest şi sud-vest şi doar pe alocuri în rest, cu o probabilitate mai mare în sud şi la munte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona înaltã a Carpaţilor Meridionali, iar de scurtã duratã şi în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 de grade în sudul litoralului şi 31 de grade în Câmpia de Vest, iar cele minime se vor situa între 10 şi 19 grade, uşor mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

În București,

Vremea se va menţine în general frumoasã, cu valori termice uşor mai ridicate faţã de normalul perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorãri dupã-amiaza, însã probabilitatea pentru ploi va fi redusã. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 28…29 de grade, iar cea minimã de 13…15 grade.

Prognoza meteo Romania 8 Iunie 2022 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 8 Iunie 2022 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 8 Iunie 2022 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply