Prognoza meteo Romania 29 Septembrie 2022 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 29 Septembrie 2022 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 29 septembrie 2022. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Joi 29 Septembrie

Vremea se va încălzi și va fi mai caldă decât în mod obișnuit la această dată, în special în sud-est. Cu precădere după-amiaza și la începutul nopții, temporar cerul va avea înnorări și se vor semnala averse și descărcări electrice local în nord-vest şi la munte și pe suprafețe mai mici în restul teritoriului, îndeosebi în centru. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, la altitudini mari. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 şi 31 de grade, iar cele minime în general între 7 şi 17 grade. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse, va fi ceață.

În București,

Vremea va fi cu mult mai caldă decât în mod obișnuit la sfârșitul lunii septembrie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 28…30 de grade, iar cea minimă de 11…14 grade. La începutul și la finalul intervalului vor fi condiții de ceață.Prognoza meteo Romania 29 Septembrie 2022 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 29 Septembrie 2022 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply