Prognoza meteo Romania 1 Octombrie 2022 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 1 Octombrie 2022 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 30 septembrie 2022. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Sâmbătă 1 Octombrie

Vremea va fi în continuare cu mult mai caldă decât în mod obișnuit la început de octombrie, cu prcădere în sud, est și centru. Instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în regiunile vestice, nord-vestice, iar spre seară și noaptea și în cele nordice și centrale, precum și la munte, unde vor fi înnorări, averse, descărcări electrice, iar pe alocuri cantităţile apă vor fi însemnate (peste 15…25 l/mp) şi vor fi condiţii de grindină. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi posibile izolat în a doua parte a intervalului. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte și pe arii mai restrânse în celelalte zone, în special asociat averselor. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 23 și 31 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9…10 grade în depresiuni și 19…20 de grade pe litoral. Izolat se va forma ceaţă.

În București,

Vremea va fi în continuare deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea, când vor fi condiții pentru ploi de scurtă. Maxima va oscila în jurul valorii de 28 grade iar minima 12/13 grade.Prognoza meteo Romania 1 Octombrie 2022 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 1 Octombrie 2022 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply