Prognoza meteo Romania 2 – 3 Octombrie 2022 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 2 – 3 Octombrie 2022 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania. Find also 10 days Forecast HERE [ maxbutton id=”5″ ] Radar Romania 

Duminică 2 Octombrie

Valorile termice vor fi în scădere față de intervalul anterior și se vor situa în jurul mediilor multianuale, exceptând regiunile sudice și sud-estice, unde vremea va fi caldă pentru începutul lunii octombrie. Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și local ploi slabe – mai ales în nordul și centrul țării, însă noaptea nebulozitatea se va accentua treptat și va ploua în nord, nord-vest, centru și la munte și pe arii restrânse în rest, iar izolat vor fi posibile cantități de apă mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale la munte și doar pe spații mici în zonele joase de relief. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 18 și 26 de grade, iar cele minime între 5 și 14 grade. Dimineața și noaptea, în special în regiunile intracarpatice, izolat se va forma ceaţă.

In Bucuresti, valorile termice vor fi în scădere față de zilele precedente; ziua vor caracteriza o vreme mai caldă decât în mod obișnuit pentru început de octombrie, iar noaptea se vor apropia de normele perioadei. Cerul va avea înnorări în primele ore când vor mai fi posibile ploi slabe de scurtă durată, apoi va deveni variabil. Vântul va sufla moderat pe timpul zilei, dar noaptea va slăbi în intensitate. Temperatura maximă va fi de 25…27 de grade, iar minima de 8…10 grade.Prognoza meteo Romania 2 - 3 Octombrie 2022 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 2 - 3 Octombrie 2022 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 2 - 3 Octombrie 2022 #Romania #vremea

Luni 3 Octombrie 2022,

Valorile termice vor continua să scadă în regiunile sud-estice, iar la nivelul întregii ţări se vor situa în marea lor majoritate în jurul celor specifice perioadei. Înnorările vor fi persistente în nord, centru şi nord-est, precum şi în zonele montane unde va ploua pe arii extinse. În restul teritoriului, cerul va fi temporar noros, iar ploile se vor semnala pe spaţii mici. Vor fi şi averse, posibil însoţite de descărcări electrice, în special în sud-est. În intervale scurte de timp, dar mai ales prin acumulare, pe alocuri se vor înregistra cantităţi de apă însemnate. La munte, vremea va deveni rece, iar la altitudini foarte mari vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla moderat, cu intensificări pe crestele montane, dar temporar şi pe areale mai restrânse şi în restul zonelor, cu precădere în sud-vest, centru şi nord-est. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 14 și 23 de grade, iar cele minime între 4 și 14 grade. Vor fi condiţii de ceaţă.

In Bucuresti, valorile termice vor continua să scadă și se vor situa în jurul celor specifice perioadei. Cerul va fi temporar noros și vor fi ploi de scurtă durată, posibil însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla moderat. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 7…9 grade.Prognoza meteo Romania 2 - 3 Octombrie 2022 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 2 - 3 Octombrie 2022 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply