Prognoza meteo Romania 12 Octombrie 2022 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 12 Octombrie 2022 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 12 Octombrie 2022. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Miercuri 12 Octombrie

Cerul va fi temporar noros și va ploua local în zonele de deal și de munte și în centrul țării si izolat în rest, dar cu o probabilitate mai mare în sud-vest și nord-est. Vântul va sufla slab și moderat. Valorile termice se vor situa în jurul normelor climatologice, astfel că maximele vor fi cuprinse general între 15 și 20 de grade, iar cele minime între 6 și 13 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, pe alocuri se va forma ceață sau nebulozitate stratiformă.

În București,

Cerul va fi temporar noros și mai ales pe parcursul zilei se mențin condițiile de ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi 21…22 de grade, iar cea minimă de 7…9 grade. Spre dimineață vor fi condiții de ceață.Prognoza meteo Romania 12 Octombrie 2022 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 12 Octombrie 2022 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply