Prognoza meteo Romania 22 Octombrie 2022 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 22 Octombrie 2022 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 22 Octombrie 2022. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Sâmbătă 22 Octombrie

Valorile termice se vor situa ușor peste cele specifice perioadei în majoritatea zonelor țării. În jumătatea nordică a teritoriului cerul va fi mai mult noros, iar spre seară și noaptea local vor fi ploi ce vor avea și caracter de aversă și pe alocuri vor fi posibile cantități de apă mai însemnate. În celelalte regiuni, înnorările vor fi temporare și doar pe arii restrânse vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zonele montane, dar pe arii mai restrânse și la intensități mai mici și în centru și sud. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 și 24 de grade, iar cele minime se vor situa între 6 și 14 grade. Spre sfârșitul intervalului izolat vor fi condiții de ceață.

În București,

Valorile termice vor fi mai ridicate față de ziua precedentă și se vor situa ușor peste normele specifice perioadei. Cerul va avea înnorări temporare, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu ușoare intensificări noaptea. Temperatura maximă va fi de 18…20 de grade, iar cea minimă de 6…9 grade.

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply