Prognoza meteo Romania 30 – 31 Octombrie 2022 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 30 – 31 Octombrie 2022 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania. Find also 10 days Forecast HERE [ maxbutton id=”5″ ] Radar Romania 

Duminică 30 Octombrie

Vremea va fi mult mai caldă decât în mod normal pentru această dată, cu abaterile cele mai mari față de normele climatologice în regiunile sudice și sud-vestice. Cerul va fi variabil, temporar noros în estul și nord-estul țării și pe alocuri va ploua slab în Moldova și zona Carpaților Orientali, iar noaptea posibil izolat și în estul Munteniei și Dobrogea. În primele ore ale zilei și din nou noaptea vor fi nori stratiformi sau ceață și condiții de burniță mai ales în zonele joase din vest, nord-vest, centru și nord-est. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în zona montană înaltă în special a Carpaților Meridionali. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 17 și 25 de grade, iar cele minime între 5 și 13 grade.

In Bucuresti, vremea va fi predominant frumoasă și mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru finalul lunii octombrie. Ziua, cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar noaptea va avea înnorări temporare. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 9…11 grade.Prognoza meteo Romania 30 - 31 Octombrie 2022 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 30 - 31 Octombrie 2022 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 30 - 31 Octombrie 2022 #Romania #vremea

Luni 31 Octombrie 2022,

Vremea se va menține mult mai caldă decât în mod obișnuit în toată țara. Cerul va fi variabil, dar dimineața și noaptea pe arii restrânse vor fi nori stratiformi sau ceață. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 15 și 23 de grade, iar cele minime între 3 și 13 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei.

In Bucuresti, vremea va menține predominant frumoasă și caldă. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă de 6…9 grade.Prognoza meteo Romania 30 - 31 Octombrie 2022 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 30 - 31 Octombrie 2022 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply