Prognoza meteo Romania 5 Noiembrie 2022 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 5 Noiembrie 2022 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 5 Noiembrie 2022. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Sâmbătă 5 Noiembrie

Valorile termice se vor situa cu mult peste cele normale în prima decadă a lunii noiembrie în aproape toată țara, astfel că maximele se vor încadra în general între 14 și 22 de grade, iar minimele vor fi cuprinse între 5 și 15 grade. În regiunile estice, dar noaptea și în cele sudice va fi nebulozitate stratiformă, iar în restul teritoriului cerul va fi temporar noros. Pe spații mici vor fi ploi slabe sau burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale în estul și sudul teritoriului, precum și pe crestele Carpaților Meridionali și de Curbură. Pe arii restrânse, dimineața și noaptea, în zonele joase se va semnala ceață.

La BUCUREȘTI,

Valorile termice vor fi în continuare mult mai ridicate decât cele normale specifice perioadei. Cerul va fi temporar noros – ziua și cu nebulozitate stratiformă noaptea, dar și cu probabilitate ridicată de ceață la începutul intervalului. Vântul va deveni în general moderat începând din orele serii. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă va fi de 10…12 grade.Prognoza meteo Romania 5 Noiembrie 2022 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 5 Noiembrie 2022 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply