Prognoza meteo Romania 6 – 7 Noiembrie 2022 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 6 – 7 Noiembrie 2022 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania. Find also 10 days Forecast HERE [ maxbutton id=”5″ ] Radar Romania 

Duminică 6 Noiembrie

Valorile termice se vor situa cu mult peste cele normale în prima decadă a lunii noiembrie în aproape toată țara, astfel că maximele se vor încadra în general între 13 și 23 de grade, iar minimele vor fi cuprinse între 2 și 12 grade. În regiunile extracarpatice va fi mai ales nebulozitate joasă, stratiformă, iar în restul teritoriului cerul va fi temporar noros. Pe spații mici vor fi ploi slabe sau burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale în estul și sudul teritoriului, precum și pe crestele Carpaților Meridionali și de Curbură. Pe arii restrânse, dimineața și noaptea, în zonele joase se va semnala ceață.

In Bucuresti, vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă din an. Cerul va avea înnorări și, mai ales spare sfârșitul intervalului, va crește probabilitatea ca trecător să plouă slab. Vântul va sufla moderat, temporar cu ușoare intensificări. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimă de 9…10 grade.Prognoza meteo Romania 6 - 7 Noiembrie 2022 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 6 - 7 Noiembrie 2022 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 6 - 7 Noiembrie 2022 #Romania #vremea

Luni 7 Noiembrie 2022,

Vremea se va menține ușor mai caldă decât în mod obișnuit în prima decadă a lunii noiembrie în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil în sud-est, dar cu înnorări temporare în celelalte regiuni. Va ploua local în vestul și în nordul teritoriului, iar ziua și în sud-vest, iar în rest ploi slabe sau burniță vor fi posibile izolat. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 13 și 19 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 și 9 grade. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse va fi ceață

In Bucuresti, deși în scădere ușoară, valorile termice se vor menține peste cele climatologic specifice în prima decadă a lunii noiembrie. Cerul va fi temporar noros, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 17 grade, iar cea minimă va fi de 7…8 grade.Prognoza meteo Romania 6 - 7 Noiembrie 2022 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 6 - 7 Noiembrie 2022 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM, meteoblue

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply