Prognoza meteo Romania 11 Noiembrie 2022 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 11 Noiembrie 2022 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 11 Noiembrie 2022. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Vineri 11 Noiembrie

În cea mai mare parte a ţãrii valorile termice vor fi în scãdere faţã de intervalul anterior, dar se vor situa uşor peste cele normale în cea de a doua decadã a lunii noiembrie. Cerul va fi variabil, cu înnorãri şi temporar ploi în Muntenia, local în Oltenia, Dobrogea, Moldova, sud-vestul Transilvaniei, la munte şi izolat, posibil şi în restul teritoriului. La altitudini în general de peste 1800 m, trecãtor, vor fi şi precipitaţii slabe sub formã de lapoviţã şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, iar mai ales pe parcursul zilei vor fi unele intensificãri în zona montanã înaltã şi pe suprafeţe foarte mici şi în est şi în sud. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 9 şi 17 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 grad în estul Transilvaniei şi 11 grade pe litoral. Mai ales dimineaţa şi noaptea, pe alocuri va fi ceaţã.

La BUCUREȘTI,

Valorile termice diurne vor fi în scãdere faţã de intervalul anterior şi se vor situa în jurul celor normale în a doua decadã a lunii noiembrie. Cerul va fi mai mult noros şi temporar va ploua, cu o probabilitate mai mare pe parcursul zilei. Vântul va sufla în general slab în prima parte a intervalului, apoi moderat, iar la rafalã se vor atinge viteze de pânã la 30…35 km/h. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimã va fi de 8…9 grade, mai scãzutã în zona preorãşeneascã spre 6 grade.Prognoza meteo Romania 11 Noiembrie 2022 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 11 Noiembrie 2022 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply