Prognoza meteo Romania 19 Noiembrie 2022 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 19 Noiembrie 2022 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 19 Noiembrie 2022. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Sâmbătă 19 Noiembrie

Vremea va deveni rece în nord și nord-est, în timp ce, în restul teritoriului, în marea lor majoritate valorile termice vor fi mai mari decât cele normale perioadei. Cerul va avea înnorări și mai ales din a doua parte a zilei, dinspre sud-vest, treptat aria precipitațiilor va cuprinde toate regiunile. Vor fi ploi, exceptând zona de munte, în special la altitudini mari, dar noaptea și jumătatea de nord a Moldovei unde vor predomina ninsorile. Spre sfârșitul intervalului în depresiunile din estul Transilvaniei, precum și în sudul și centrul Moldovei vor fi precipitații mixte și pe arii restrânse se va depune polei. Pe alocuri, îndeosebi în sud-vest se vor înregistra cantități de apă însemnate (peste 20…25 l/mp). Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale și temporare ziua în majoritatea regiunilor, iar noaptea în sud, sud-est și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 3 și 16 grade, cu cele mai scăzute valori în nord-est și cele mai ridicate în sud-est, iar cele minime vor fi cuprinse între -3…-2 grade în nordul Moldovei și 12…13 grade pe litoral. Izolat se va semnala ceață.

La BUCUREȘTI,

Regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori mai mari decât cele normale. Mai ales în prima parte a zilei cerul va fi parțial noros, apoi înnorările se vor accentua treptat, iar seara și noaptea temporar va ploua. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare. Temperatura maximă va fi de 14…16 grade, iar cea minimă de 7…8 grade.Prognoza meteo Romania 19 Noiembrie 2022 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 19 Noiembrie 2022 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply