Prognoza meteo Romania 30 Noiembrie 2022 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 30 Noiembrie 2022 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 30 Noiembrie 2022. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Miercuri 30Noiembrie

În sudul și în estul țării, vremea va fi în general închisă, cu nebulozitate persistentă și temporar precipitații slabe sub formă de ploaie în Dobrogea, Muntenia, Oltenia și sudul Banatului, mixte pe arii restrânse în Moldova, iar în Carpații Meridionali și Orientali, trecător, va ninge. Izolat vor fi condiții de polei. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, dar în zonele joase, local va fi ceață, posibil persistentă în Câmpia de Vest și pe văile din Transilvania. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale în regiunile sudice, cu viteze mai mari pe litoral și în sudul Banatului. Valorile termice se vor situa în marea lor majoritate în jurul mediilor multianuale; astfel, maximele se vor încadra în general între 0 și 9 grade, iar minimele între -4 grade în nord-vest și 5…6 grade pe litoral și sudul Banatului.

La BUCUREȘTI,

Vremea se va menține închisă, iar mai ales în prima parte a zilei va mai ploua slab. Vântul va sufla moderat, trecător cu unele intensificări, ce vor atinge viteze în general de 35…45 km/h. Temperatura maximă va fi de 5…7 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 4 grade.Prognoza meteo Romania 30 Noiembrie 2022 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 30 Noiembrie 2022 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply