Prognoza meteo Romania 1 Decembrie 2022 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 1 Decembrie 2022 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 1 Decembrie 2022. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Joi 1 Decembrie

Vremea va fi închisă și rece în regiunile extracarpatice, iar în rest în condițiile unui cer temporar noros ziua, valorile termice diurne vor fi local ușor mai ridicate decât mediile multianuale. Temperaturile maxime se vor situa între 0 și 8 grade, iar cele minime în marea lor majoritate între -3 și 5 grade. Aria precipitațiilor se va extinde treptat, astfel încât se vor semnala la început în jumătatea de sud a țării, iar mai ales spre seară și noaptea și în rest. Temporar vor fi precipitații mixte (ploi, lapoviță și ninsori), exceptând Dobrogea unde va ploua, dar și Moldova și zona de munte unde vor predomina ninsorile. Izolat vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în regiunile sudice și sud-estice. Pe arii restrânse se va forma ceață.

La BUCUREȘTI,

Nebulozitatea va fi persistentă și vor fi precipitații sub formă de ploaie, dar temporar și lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla moderat, cu ușoare intensificări, cu rafale în general de 35…40 km/h. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimă va fi de -1…1 grad.Prognoza meteo Romania 1 Decembrie 2022 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 1 Decembrie 2022 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply