Prognoza meteo Romania 4 – 5 Decembrie 2022 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 4 – 5 Decembrie 2022 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania. Find also 10 days Forecast HERE [ maxbutton id=”5″ ] Radar Romania 

Duminică 4 Decembrie

Valorile termice se vor menține peste normele caracteristice perioadei în regiunile intracarpatice și în jurul acestora în rest. Nebulozitatea va fi în general persistentă în sud și est, unde, mai ales seara și noaptea local vor fi precipitații slabe, în timp ce, în restul zonelor înnorările vor fi temporare și precipitațiile doar pe alocuri. Vor predomina ploile, iar la munte ninsorile. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului și la altitudini mari în Carpații Meridionali. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 2 și 10 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 și 7 grade. Local în interiorul arcului carpatic și pe suprafețe mai mici în restul teritoriului se va semnala ceață, iar cu totul izolat vor fi condiții de polei.

In Bucuresti, înnorările vor fi persistente și vor fi condiții, ziua de burniță, iar noaptea de ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 4…6 grade, iar cea minimă de 2…4 grade.Prognoza meteo Romania 4 - 5 Decembrie 2022 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 4 - 5 Decembrie 2022 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 4 - 5 Decembrie 2022 #Romania #vremea

Luni 5 Noiembrie 2022,

Valorile termice vor continua să crească ușor în majoritatea zonelor și vor fi mai ridicate decât cele specifice perioadei în regiunile intracarpatice și în jurul celor normale în rest, exceptând nord-estul țării unde vremea va fi relativ rece. Înnorările vor fi mai persistente în sud și în est, iar în celelalte regiuni cerul va fi temporar noros. Se vor semnala ploi slabe sau burniță pe alocuri în sud și în centru și pe spații mici în rest; în Moldova trecător vor fi și precipitații mixte, iar la munte local mai ales ninsori și lapoviță și izolat vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului și pe crestele montane și temporar, cu viteze mai mici, și în nordul Moldovei și pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 grade în nordul Moldovei și 12 grade în dealurile din Banat și Crișana, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 și 7 grade. Pe arii restrânse va fi ceață.

In Bucuresti, vremea va fi în general închisă și temporar vor fi ploi slabe sau burniță. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă, normală pentru această dată, va fi de 5…6 grade, iar cea minimă de 3…4 grade (valori mai ridicate decât în mod obișnuit la începutul lunii decembrie). Vor fi condiții ca trecător să se formeze ceață.Prognoza meteo Romania 4 - 5 Decembrie 2022 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 4 - 5 Decembrie 2022 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM, meteoblue

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply